miercuri, 21 august 2013

Comanda flori

     O exista oare cineva care sa reziste in fata unui frumos buchet de flori?
     Sunt bloggerita si iubesc florile, imi place sa le cultiv, sa le admir, sa le inteleg mesajul si sa le daruiesc, iar in cazul in care le primesc, ma simt o femeie norocoasa.
Admir din suflet floraresele, sunt din punctul meu de vedere niste fericite, stau in preajma florilor, miros a trandafir sau chiparoase si intr-un fel anume stiu ca aduc un suras sau un strop de bucurie cuiva special.
Am intrat virtual intr-o florarie online numita Floria si am luat buchet cu buchet, floare cu floare si le-am admirat. M-am intrebat atunci, ce ochi de artist ar trebui sa ai pentru a pune fir langa fir, culoare langa culoare, parfum langa parfum, sa poti realiza opere de arta vii.
Fiecare aranjament are cate un mesaj, dovada ca cine l-a modelat, a facut-o cu sufletul. Un magazin superb, cu stil, renumit prin seriozitate.
Sunt blogger de 5 ani, timp in care am realizat ce inseamna o comanda online. Cat de usor este si ce economie de timp poti face. Plata cu cardul inseamna o simplificare a vietii, iar efortul depus este minim.
Nu va faceti griji, Floria si-a deschis filiale in majoritatea oraselor mari, iar in Bucuresti, buchetul privit e buchetul primit.
Comanda flori la o aniversare, comanda flori la o intalnire, fa surpriza sotiei la o cina romantica sau pur si simplu comanda-ti tie! Fa-ti casa plina de viata cu ajutorul florilor!
In FengShui se spune ca iti poti imbunatati energia din fiecare camera, prin impodobirea lor cu cate un buchet de flori frumoase, pe care le schimbi dupa trei zile, punand altele. Faceti lucrul acesta noua zile. Energia se va schimba si in incaperea unui om bolnav, tot cu ajutorul  florilor.

Ce ati zice daca ati primi cate un buchet de flori in fiecare zi? Soarele s-ar iubi cu Luna, Pamantul s-ar uni cu Marea, iar motivul pentru care iti doresti sa te trezesti in dimineta urmatoare ar fi sa descoperi mesajul pe care il va purta buchetul ce va sa vina.
Poti face o asemena supriza persoanei iubite, printr-un abonament pe care il faie la Floria, si cate un buchet va pleca zilnic catre Ea, apoi asteapta-te la zambete largi, la momente de impacari frumoase, la iubiri inapoiate inzecit.


Poate ca o floare nu este cel mai scump cadou din lume, dar cu siguranta este cel mai romantic si niciodata nu a dat gres, asa ca, fa un gest frumos si comanda flori !

2 comentarii:

  1. Buna,
    Vino si ia imagini miscatoare gif de Craciun foarte frumoase pentru blog.
    Coltisor de Rai
    Animated Gif Free
    Valy

    RăspundețiȘtergere
  2. Buchetele sunt superbe mai ales cand sunt facute cu multe flori care merg impreuna! Eu sunt adepta florilor in gradina dar ocazional, merge si cate un buchet frumos de flori!

    RăspundețiȘtergere